Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Универсален органайзер за шкафове

Арт.№ 1430215

Заложете на фукнционално решение за подарък, подходящ за всеки дом. 

В материалния свят на 21 век сме затрупани от вещи, които са навсякъде. 

Нека ви помогнем да ги организирате удобно и практично. 

Страхотен подарък за приятели новодомци. Зарадвайте Вашата майка, сестра, най-добра приятелка с полезен подарък за рожден ден, имен ден, Коледа. 

Цена

6,80 лв.

Цвят

  • Сив

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Универсален органайзер за шкафове Ако искате шкафовете Ви да са изрядно подредени и лесно да намирате вещите си. 

Подходящ за: бельо, чорапи, вратовръзки, лекарства и др.

Не е нужно да го криете само в шкафа. Можете също да го използвате и за организиране на лична козметиката върху скрина или тоалетката. В по-големи шкафове, може да сложите по няколко такива органайзера или вертикално или хоризонтално, в зависимост от конкретния шкаф.

Характеристики:

Дължина 27.5 см

Широчина 8 см

Дълбочина 6.4 см

5 отделения всяко по  5.5 см

Тегло: 0.05

Дължина: 27

Широчина: 8

Височина: 6

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.