Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер Арт Работилница - восъчна живопис за начинаещи

Арт.№ 0330576

Workshop Творчество и  вдъхновение с магичната техника ЕНКАУСТИКА

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в нашия workshop, в който ще се учим заедно на едно много древно и красиво изкуство, наричано още восъчна живопис - Енкаустика! Събитието ще бъде шарено като дъгата, полезно, интересно и много весело!

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дата на събитието: 26.06.2019г.

Място на събитието: Магазин на Podaraci.bg, гр. София, ул. Софроний Врачански 25.

Ваучерът е за 1 човек и включва теоретично и практическо обучение по основи на Енкаустиката за начинаещи. По време на уъркшопа ще Ви бъде показано от специалист как да направите сами изображения посредством енкаустика. Всички материали ще са осигурени от нас, а вашите картини остават за вас.

 

Местата са ограничени!

 

Очакваме Ви с нетърпение да споделим заедно цветовете и усмивките!

 

Какво представлява техниката Енкаустика?

Енкаустиката е изключително интересна древна живописна техника, която създава картини, несравними с другите видове живопис.

В древността се е рисувало върху дърво и техниката е била сравнително трудна, тъй като са се използвали различни пигменти восък, загряти до определена температура. Така са се изработвали и икони.

В съвремието, техниката е много облекчена и за целта се използват специални малки ютии с ниска температура. Рисува се върху хартия и с помощта на специални подложки.

Основно достойнство на този вид живопис с восък, е прозрачността на живописния слой, под който прозира цветът на основата (на светлината). Технологично предимство е дълговечността на изображенията!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.