Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер за приключенска игра Offline Escape room

Арт.№ 0290001

Offline escape rooms e приключенска отборна игра на живо, в която Вие и Вашият отбор ще бъдете заключени в една стая, в рамките на един час.

И трите стаи се намират в гр. София, включват загадки, улики и следи в духа на куест игрите.

Цената за участие в играта зависи от броя на хората в отбора. Минимумът за участие е двама души.

Цена

70,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Търсите ли отборна приключенска игра, с която да се забавлявате с приятели, колеги или цялото семейство?

Offline escape rooms са специално проектирани стаи, в която Вие и Вашият отбор ще бъдете заключени в рамките на един час в стая, която трябва да отключите, за да излезете, посредством загадки, улики и следи в духа на куест игрите.

Един час, един отбор - един изход!

Имате избор между три стаи - Древен Египет, Стаята на Хакера и Пиратско пътешествие, намиращи се в гр. София. Ваучерът важи за едната от трите стаи.

Цената от 70 лв. е за двама. Валидност 6 месеца от датата на покупка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.