Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Oт Подаръци.бг съветваме да се чуете с наш консултант, преди да направите поръчка с продукти, податливи на разваляне предвид високите температури. Благодарим Ви!

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер за творческа работилница Восъчна живопис 29.11

Арт.№ 0330719

Коледна работилничка с МИСИЯ!

Да отключим Коледното настроение още през ноември с нашия тематичен предколеден workshop по восъчна живопис, където освен, че много ще се забавляваме заедно, ще творим и големи красоти, които можете да подарите на любим човек или да дарите с благотворителна цел като помогнем заедно на някой нуждаещ се!

Вземете с Вас приятелка с артистична натура и нека създадваме  пъстри спомени посредством една древна и много интересна техника, наречена енкаустика!

Грабнете ваучер като подарък за своята майка, сестра, колежка, която има имен или рожден ден около датата. Подарете й незабравима емоция!

Дайте частица от себе си за добра кауза, защото доброто трябва да се предаде нататък!

Цена

55,00 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Включете се с голямо сърце и артистизъм в нашата предколедна кауза!

Купете за себе си и/или подарете на приятелка ваучер за нашата работилничка по восъчна живопис с коледни мотиви. 

Дата на събитието: 29.11.2019г.

Място на събитието: Магазин на Podaraci.bg, гр. София, ул. Софроний Врачански 25.

Начален старт 18:30ч. Времетраене 2 часа. 

Ваучерът е за 1 човек и включва теоретично и практическо обучение по основи на Енкаустиката. По време на уъркшопа ще Ви бъде показано от специалист как да направите сами изображения посредством енкаустика. Всички материали ще са осигурени от нас. Ще рисуваме на коледна тематика върху мини платна поставени на мини стативи, които са страхотен тематичен подарък във връзка с Коледните празници. Всеки ще може да нарисува за тези 2 часа повече от едно плато, като по желание може да дари някое от тях за благотвотителна кауза, която ще обявим своевременно.

Забележка: 

*Ваучерите задължително се заплащат преди събитието!

Можете да закупите ваучер като платите с карта, наложен платеж или на място в магазина ни. 

Участвайки в нашата работилничка, Вие ще усвоите една уникална техника, ще се включите в благотворителна кауза и ще зарадвате специален човек за Вас със специален подарък лично изработен от Вас!

Очакват Ви усмивки, добро настроение и творческо вдъхновение!

Побързайте! Местата са ограничени!

Какво представлява техниката Енкаустика?

Енкаустиката е изключително интересна древна живописна техника, която създава картини, несравними с другите видове живопис. Основно достойнство на този вид живопис с восък, е прозрачността на живописния слой, под който прозира цветът на основата (на светлината). Технологично предимство е дълговечността на изображенията!

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.