Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вино Цигулка, 750 мл

Арт.№ 4700011

Вино "Цигулка", 750 мл - един нестандартен и изтънчен подарък, който ще  допринесе за приятната атмосфера в специален за любимата жена ден - Свети Валентин, годишнина, 8 март, рожден ден, имен ден. 

Подарете романтика и чувство! Изпъкнете с различен подарък и оберете овациите! Наздраве!

Цена

26,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изненадайте любимия си човек с изящна бутилка във формата на цигулка и се насладете заедно на червено вино мерло от Хърсово!

Поръчайте сега за специален повод или просто за да покажете на любимия си човек колко много държите на него!

Подходящ подарък за Деня на влюбените, защото любовта е нежна музика, горчиво вино и сладки емоции!

Поднесете елегантна изненада за рожден ден, имен ден, 8 март, юбилей за всяка дама, която е ценител на виното и красивите неща. 

Страхотен подарък за цигулари и хора на изкуството. 
 

Характеристики:

Бутилката е с вместимост 750 мл и съдържа червено сухо вино с мек плодов вкус, Aлк. 12,5%.

Забележка: Снимката с кошницата е продукт, който се поръчва отделно, не е включен в посочената цена.

Вместимост: 750 мл

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.