Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Визитник с гравиран надпис

Арт.№ 1900014

Луксозен подарък за шеф, колега, бизнес партньор - визитник с гравиран надпис. Подарете за рожден ден, имен ден, юбилей.

Визитникът винаги е бил стилен и класически подарък в бизнес средите. Възползвайте се от едно оригинално готово решение!

Гравирането е включено в цената.

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

28,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Луксозен визитник с възможност за гравиране на име - един страхотен и стилен бизнес подарък, с който ще покажете класа. 

Подарете на Вашия шеф, бизнес партньор или приятел. Доверете се на този елегантен и практичен подарък, който със сигурност ще бъде оценен. 
Вместимост на визитника: 24 - 28 бр. визитки.

Покажете специално отношение - персонализирайте с гравиран надпис. 

Гравирането е включено в цената. 
 

Визитникът е от еко кожа и се гравира върху металната част, която е от алуминий.
Код: NMCH 13

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Размер: 6,5х9,7 см

Тегло: 0.100

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.