Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

VR BOX висок клас Google Cardboard Headmount 3D Очила

Арт.№ 0330327

Изберете модерен подарък от ново поколение! Подарете VR BOX с най-добрия софтуер.Зарадвайте Вашите деца или всеки Ваш приятел, който е в крак с новите технологии, обичате игрите и обожава виртуалната реалност. Очилата могат да се използват за 3D филми, 3D игри и много 3D виртуални предложения  за Android I iOS. Те биха били чудесен семеен подарък за цялата фамилия. Осигурете си страхотно домашно занимание за семейните събирания. Влезте в 3D света на забавлението!

Цена

65,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме на вниманието Ви VR BOX с най-добрия софтуер. Ето най-достъпният начин да навлезете в света на виртуалната реалност директно с Google Cardboard VR. Системите за виртуална реалност, в които вместо специален екран се използва обичаен смартфон. Очилата могат да се използват за 3D филми, 3D игри и много 3D виртуални предложения  за Android I iOS. 

Възможности:

- Възможност за регулирането на диоптрите на очилата (фокусно разстояние).

- Вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите.

- Закрепва се чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата.

- Виртуални очила за смартфон с андроид и ios от 4.7 до 6.1 инча

- Цвят: Бял + черно

- Тип: Активни 3D очила

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци:

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.