Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вратовръзка от дърво

Арт.№ 0540007

Подарете вратовръзка от дърво - изберете стилно допълнение към всяка елегантна мъжка визия.

Подходящ подарък за баща, съпруг, приятел, колега, племенник - за рожден ден, имен ден, юбилей, дипломиране или друг специален повод. 

Бъдете новатор в подаръците и се пригответе да оберете овациите. Защото мъжете също обичат нестандартните модни решения!

Цена

65,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете вратовръзка от дърво - един нестандартен и уникален подарък! Излезте извън клишето и очаровайте любим за Вас мъж с нещо съвсем различно. 

Подарете на баща, съпруг, приятел, колега за рожден ден, имен ден, юбилей или друг специален повод. 


Характеристики: 
Модерна, екологична и нестандартна вратовръзка.
Отпадат всички грижи как да вържете възела.
Вратовръзката е направена от много нанизани дървени части, така че добре пада по тялото, а освен това лесно се сгъва в багажа.

Дължина: 51 см
Забележка: Поради това, че продуктите са ръчна изработка, не могат да бъдат създадени два напълно идентични продукта. Възможни са минимални разлики между показаните на снимките и закупените продукти.

Материал: Дърво

Размер: 51 см

Време за доставка: 5-7 работни дни

Пол: Мъж

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.