Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Златиста подкова в кутия

Арт.№ 0330092

Златиста подкова за късмет в дървена кутия - елегантен и много подходящ подарък за нов офис или дом, юбилей, сватба, кръщене, годишнина, дипломиране. 

Подковата е с красив дизайн и е един оригинален начин да пожелаете късмет и попътен вятър на свой роднина, шеф, партньор, колега, приятел!

В цената на подковата е включена гравирана табелка. Можете да изберете стандартен надпис, например "Здраве", "Късмет" и др. Ако желаете да се гравира текст по Ваше желание, изработката на табелка ще отнеме 1 - 2 работни дни.

Цена

44,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Златиста подкова за късмет в кутия - подходящ подарък за годишнина на фирма, за нов офис или дом, за юбилей, за сватба! Можете да я поднесете на своя шеф, на приятел или роднина!

Пожелайте късмет по нестандартен начин! Поднесете подарък с много символика, който ще остане скъп спомен. 

Подковата е автентична, неполирана, покрита със златист цвят. Поставена е в кутия, в която има декоративна слама.

Размери на подковата: около 13 см ширина и 12 см височина

Кутията е картонена. Размери: 15 см x 15 см x 3,5 см

 

Размер: кутия - 15 x 15 x 4,5 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.