Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Златна подкова и шампанско за юбилей

Арт.№ 0331138

Пенливо вино със златни частици с подкова в същата гама и шоколадови бонбони, стилно аранжирани в щайгичка - един изискан подарък, подходящ за специални поводи като юбилей и златна годишнина от сватбата.

Подарете на специален за Вас човек златна емоция за неговия празник. Поднесете една по-различна наздравица и му пожелайте късмет по оригинален начин!

Цена

59,55 лв.

Милилитри

  • 200
  • 750

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Пожелайте късмет по нестандартен начин и вдигнете една златна наздравица! Поднесете подарък с много символика, който ще остане скъп спомен. 

Характеристика: 

Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%

Златни късове, от 23-каратово злато

Подходящо за консумация


Подковата е в златист цвят. Приблизителни размери 13 см ширина и 12 см височина.

 

Бонбоните са Линд асорти, 200 г.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.