Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Златна роза

Арт.№ 0690001

Роза с 24 карата златно покритие - великолепен подарък, който ще очарова всяка дама. Поднесете на специална за Вас жена в специалния й ден - 8-ми март, юбилей, рожден ден, имен ден, дипломиране, 

Направете своята майка, сестра, приятелка, колежка щастливи с едно бижу за дома с изящен дизайн. 

Изненадайте половинката си за Деня на влюбените или Вашата годишнина.

С този избор няма как да сгрешите!

Цена

49,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Роза с 24 карата златно покритие - символ на любов, романтика, красота, съвършенство. Всяка роза е ръчна изработка и си има своя поставка.

Поднесете един неувяхващ подарък на Вашата половинка, майка, сестра, приятелка по повод Свети Валентин, 8-ми март, юбилей, рожден ден, имен ден.

Розите винаги са били класически стилен подарък, но какво ще кажете за една различна и изящна роза с 24 каратово златно покритие?

Подарете романика, скъп спомен и едно великолепно бижу. 

Размер: 14 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Височина: 12 см

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.