Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бутилка вино с персонализиран етикет за имен ден

Арт.№ 0330151

Бутилка хубаво вино е класически подарък за имен ден!. Подарете нещо елегантно и персонализирано, което ще зарадва всеки ценител на виното и персоналните подаръци. 

Поднесете скъп спомен и накарайте някой именик да се почувства наистина специално!

 

 

Цена

26,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете още:
 • Подаръчна торбичка за бутилка
  + 4,90 лв.
Добавете дървен аксесоар за бутилка
 • Дървен аксесоар за бутилка за имен ден
  + 3,50 лв.
 • Дървен аксесоар за бутилка Да пием с мярка...
  + 3,50 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изберете бутилка хубаво вино е класически подарък за имен ден! 

Това е една вечна идея за подарък, с която никога няма да сгрешите. Поздравете някой любим именик като му посветите вино със специален персонализиран етикет за повода. Подарете емоция!

Вино Рока, 750 мл. по избор!

Кутията за вино не е включена в цената!

Вместимост: 750 мл

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Персонализирани

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.