Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия бутилка с аксесоари за вино

Арт.№ 1070017

Кутия във формата на бутилка с аксесоари за вино - подарете оригинален и практичен подарък за всеки, който обича виното. 

Селекцията всключва 5 броя аксесоари, които ще Ви дадат комфорта да се справите с отварянето и наливането на виното лесно и професионално. 

Остава само да се насладите на аромата, вкусовите му качества и магията на вечерта!

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин. 

Наздраве!

Цена

33,90 лв.

Изберете надпис

  • Честит празник
  • Честит юбилей

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кутия във формата на бутилка с аксесоари за вино - едно много практично готово решение за подарък, което ще зарадва всички любители на виното, за които отварянето и наливането му е цял един ритуал.

Поднесете за рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин. 

Подаръкът включва:

 5 на брой аксесоари за вино

-тирбушон

-ринг

-накрайник за наливане

-тапа

- нож за фолио.

Те са поставени в оригинална пластмасова бутилка, която се затваря с магнит.

Размери: 32,5 см х Ф 7,5 см.

Височина: 32,5 см

Диаметър: 7,5 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.