Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Изглаждаща база за лице Dr Blur Blurred Lines

Арт.№ 0920013

Изглаждаща база за лице Dr Blur Blurred Lines е подходящ продукт за всички дами, които искат да се насладят на дълготраен грим. Продуктът има светла кадифена текстура и перфектно подготвя кожата за нанасянето на фон дьо тена. 

Цена

11,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изглаждаща база за лице Dr Blur Blurred Lines дава възможност за постигане на дълготраен грим, тъй като перфектно подготвя кожата за нанасянето на фон дьо тен. Продуктът има светла кадифена текстура и предотвратява образуването на уголемени пори или фини линии в резултат от грима. 

Бюти съвет

Базите за лице подготвят кожата за нанасянето на фон дьо тена. Оставете дневния крем да попие в кожата, после внимателно нанесете базата с блендер или с върховете на пръстите. Базата остава върху кожата като мек слой и не е необходимо да се абсорбира, така че фон дьо тенът може да се нанесе веднага. Благодарение на базата гримът се запазва за по-дълъг период от време, а кожата изглежда безупречна и гладка.


Марка: Catrice 

904736 

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Грим

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.