Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кулинарна еротика за Него

Арт.№ 0330085

Подаръчен комплект "Кулинарна еротика за Него"  - един екстравагантен подарък, който ще донесе голяма доза провокация за любимия Ви мъж. 

Мъжете обичат такъв тип подаръци! Изненадайте приятно половинката си за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или без повод като му поднесете еротика, горещи страсти и незабравимо сексуално изживяване. Подарете спомен, който няма да избледнее!

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Кулинарна еротика за Него" - подарете на своят любим мъж провокация и еротични изживявания. 

Изберете нещо нетипично, което ще освежи сексуалния Ви живот и ще Ви кара често да разгорещявате страстите у дома.

Подарете комплекта на своята половинка за Свети Валентин, рожден ден, имен ден, годишнина или не чакайте конкретен повод.

Поднесете еротика под формата на игра и горещо изживяване!

Подаръчен комплект "Кулинарна еротика за Него" включва:

- готварска престилка "Културист"

- два броя дървени зарчета кама сутра с различни пози и наименования на помещения

 -секс въртележка за игра с пози у дома. Комплектът е опакован в подаръчна кутия с панделка. 

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци:

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.