Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мъжки луксозен комплект Бял мускус, 5 части

Арт.№ 9200054

Мъжки луксозен комплект "Бял мускус" - подарете стилен мъжки подарък на своят баща, съпруг, брат, приятел, колега, 

Мъжете обожават мускусните аромати. Елегантно опакован, комплектът е подходящ подарък за рожден ден, кръгла годишнина,имен ден. 

Цена

36,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Мъжки луксозен комплект "Бял мускус", 5 части, е практичен подарък за мъж, подходящ за всеки важен повод: 
рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин. 

Комплектът съдържа:
- 100мл душ гел за тяло и коса
- 100мл лосион за тяло
-  50мл балсам за след бръснене
- 50мл гел за бръснене
- дървена кошница

    
Марка: Raphael Rosalee   
Произведено в Германия.
Подходящ подарък за всеки повод.
Изцяло изработени от естествени масла.
Ароматът на белия мускус е съблазнителен и опианяващ и създава дълготрайно усещане за свежест.
Освежава, ревитализира, и тонизира.
Подхранва и възстановява еластичността на кожата.

№ 201010

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.