Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Емоция

Арт.№ 0330192

Комплект "Емоция" е подарък, от който лъха нежност. Изключително компактна, кокетна и оригинална изненада за 8 март, годишнина, рожден ден, Свети Валентин, а защо не и без повод. Подаръчният комплект е подходящ за любимата жена, за майка, баба, сестра или колежка. Зарадвайте дамите с изненада, издържана в нежни цветове.

Важно: при изчерпване на наличността е възможно чашата и кутията да са с шарки, различни от показаните на снимката.

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Емоция" e една кокетна изненада за дамите по случай 8 март, годишнина, рожден ден, Свети Валентин. Вземете подаръчния комплект за съпруга, гадже, жена, майка, баба, сестра или колежка. Комплектът включва керамична чаша и вечна роза, поставени в кутия с капак.

Важно: при изчерпване на наличността е възможно чашата и кутията да са с шарки, различни от показаните на снимката.

Височина на чашата: 11 см
Размер на кутията: 11,5 см х Ф 12 см
Кутията е картонена, с капак.

Размер на розата: височина 6 см; Ø 6,5 см
Срок на трайност: 1 - 1,6 г.

Как да се грижите за вечната роза?
- Не я поливайте!
- Не я дръжте във фризер!
- Не я излагайте на директна слънчева светлина!
- Съхранявайте я в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.
- Ако се събере прах, може да я почистите внимателно с кърпа за прах.
- Не поставяйте нищо върху розата, това може да я повреди. Тя е много крехка.
- Не местете розата от кутията, за нея там е най-сигурно.
- Бъдете много внимателни, ако пренасяте розата, защото е много нежна.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.