Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Поставка за капсули кафе Galaxy цветове

Арт.№ 1440002

Заложете на практичен подарък за офиса или вземете тази удобна поставка за кафе в галакси цветове за вашия дом. Изберете цвят според интериора на кухнята. Поставката бързо ще заеме важно място и ще ви гарантира винаги прилежно организирани дозички на Nespresso. 

Цена

15,90 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Поставка за капсули кафе Galaxy цветове има металически отблясъци за разлика от поставката в стандартен цвят. 

Поставка за капсули кафе за Nespresso машини - идеалното допълнение към Вашата кафе машина! За да не става хаос от капсули около нея, подредете ги в удобна поставка, която събира 8 бр. капсули.

Материал: PLA 

Поставката се предлага и  във вариант стандартни цветове ( без метални частици)

*Ние подкрепяме мисията за опазване на планетата, като използваме биоразградим материал за нашите продукти!

Тегло: 80 г

 

Видове подаръци: Домашни потреби

По интереси:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.