Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сватбено пожелание в рамка с истинска детелинка

Арт.№ 0330077

Сватбено пожелание в рамка с истинска детелинка - оригинален начин да пожелаете на младоженците много късмет и попътен вятър по пътя на семейния живот. 

Поднесете подарък, който носи висока сантиментална стойност и символика.  Подарете истинска четирилистна детелинка, която да носи късмет и щастие на младоженците.

Оставете мил спомен от най-специалния и вълнуващ ден на новото семейство!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Подаръчна кутия:
 • Квадратна подаръчна кутия - златиста
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - червена
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - черна
  + 7,50 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сватбено пожелание в рамка с истинска детелинка - една страхотна идея, с която да пожелаете много късмет на любима двойка, която скоро ще мине под венчило. 

Вземете това чудесно допълнение към подаръка, за да пожелаете късмет и щастие на младоженците по необикновен начин - с истинска четирилистна детелинка в красива рамка с размер 18/13см. 

Темплейтът е разпечатан върху фотохартия с размер 13/18см. Можем да персонализираме текста по Ваше желание.

Защото всички обичат персонализираните подаръци, направени специално за тях! Подарете скъп спомен от най-важната дата за едно младо семейство!

Забележка: Детелинката е естествена, изсушена е и е възможно леко да просветли цвета си с времето. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 13 х 18

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.