Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

365 дни еротика за двама

Арт.№ 0330090

365 дни еротика за двама" - подарете на своята половинка провокация и еротични изживявания 365 дни в годината.

Красиво опаковани в кутитйка под формата на сърце, папирусчетата ще освежат сексуалния Ви живот и ще са повод всекидневно да

разгорещявате страстите. Подарете на любимия човек за Свети Валентин, рожден ден, имен ден или не чакайте конкретен повод.

Поднесете еротика под формата на папируси!

 

 

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

365 дни еротика за двама - подарете на своята половинка един провокативен подарък за двама, за всеки ден от годината.

Това е един много интересен подарък, който ще вдигне градуса на еротичните Ви фантазии и ще подобри сексуалния Ви живот. 

Подарете нещо нетрадиционно, което ще предизвика много сладки емоции и бурни страсти. 

"365 дена еротика" е  кутия с  мрежа, в която са навити 365 папируса с еротични пожелания, закачки, изненади и пози от "Кама сутра".

 В кутията сме поставили 365 късметчета, колкото са дните в годината, в розово за дамите и в червено за господата.

 Късметите са навити на папируси и са завързани с панделка или сребристо и златисто ламе.


Правила на играта:

Всеки ден от годината, един ден Вие, един ден Вашата половинка, си теглите по едно късметче. То съдържа еротично послание, което трябва да изпълните двамата заедно или един на друг - зависи от папирусчето.

Примери за съдържанието на любовните комплименти:

Скоро ще настъпи час, в който ще те изтезавам шумно - ще те любя парещо и неразумно!
Напълни пъпчето ми със шампанско
и продължи надолу...
Съблечи ме, без да използваш ръцете си!

Съдържание: 365 папирусчета  
Размери: дължина 15 см, ширина 14,5 см, височина 5,5 см.

Кутийката е във формата на сърце, цветът й може да има разминаване с тази на снимката.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.