Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

365 дни еротика за двама

Арт.№ 0330090

"365 дни еротика за двама" - подарете на своята половинка провокация и еротични изживявания 365 дни в годината.

Красиво опаковани в кутийка под формата на сърце, папирусчетата ще освежат сексуалния Ви живот и ще са повод всекидневно да разгорещявате страстите. Подарете на любимия човек за Свети Валентин, рожден ден, имен ден или не чакайте конкретен повод.

Поднесете еротика под формата на папируси!

Кутийката е във формата на сърце, като цветът и моделът ѝ са на произволен пронцип.

Цена

66,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

365 дни еротика за двама - подарете на своята половинка един провокативен подарък за двама, за всеки ден от годината.

Това е един много интересен подарък, който ще вдигне градуса на еротичните Ви фантазии и ще подобри сексуалния Ви живот. 

Подарете нещо нетрадиционно, което ще предизвика много сладки емоции и бурни страсти. 

"365 дена еротика" е кутия с мрежа, в която са навити 365 папируса с еротични пожелания, закачки, изненади и пози от "Кама сутра".

 В кутията сме поставили 365 късметчета, колкото са дните в годината, в розово за дамите и в червено за господата.


Правила на играта:

Всеки ден от годината, един ден Вие, един ден Вашата половинка, си теглите по едно късметче. То съдържа еротично послание, което трябва да изпълните двамата заедно или един на друг - зависи от папирусчето.

Примери за съдържанието на любовните комплименти:

Скоро ще настъпи час, в който ще те изтезавам шумно - ще те любя парещо и неразумно!
Напълни пъпчето ми със шампанско
и продължи надолу...
Съблечи ме, без да използваш ръцете си!

Съдържание: 365 папирусчета  

Кутийката е във формата на сърце, цветът й може да има разминаване с тази на снимката.

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.