Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърно колие Сърце с цветенце

Арт.№ 0330154

Сребърно колие "Сърце с цветенце" - класно дамско бижу, което ще разтопи сърцето на всяка дама!

Медальонът е стилно и романтично допълнение на всеки тоалет и едно страхотно сантиментално напомняне, че някой някъде те обича. 

Изненадайте своята съпруга, годеница или приятелка за Деня на влюбените, годишнина или друг личен повод. 

Стоплете сърцето на своята майка, най-добра приятелка, сестра, племенница и им кажете, че ги обичате по изтънчен начин!

Цена

43,90 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сребърно колие "Сърце с цветенце" се предлага в кутия за бижута. Очаровайте любима за сърцето Ви дама с красиво бижу, поставено в стилна кутийка. Емблематичната форма на сърцето прави подаръка изключително подходящ за Свети Валентин или годишнина. 

Медальончето е с много красив дизайн и поставено на сребърна верижка.

Имате възможност да персонализирате подаръка с Ваше послание, което ще бъде отпечатано върху картичка. Това ще го направи още по-изключителен и сантиментален. Не забравяйте, че всички жени обичат персонализираните подаръци. 

Поднесете много нежност и символика за важен повод - Свето кръщение, сватба, юбилей, рожден ден, годишнина.

Подарете скъп спомен на Вашата майка, сестра, племенница, любима, приятелка и им пожелайте да бъдат винаги вдъхновени, влюбени и обичани!

Характеристики: 

Размерът на висулката е 1х1 см, а дължината на сребърното синджирче - 45-50см

Проба 925.

Материал: Сребро

Дължина: верижка 22 см

Размер: висулка 1 х 1 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.