Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

ПРАВИЛНИК НА КАМПАНИЯ BLACK FRIDAY  “DREAMS COME TRUE”

Печелившият от нашата томбола ВИЖТЕ ТУК!

 

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР

1.1 Създадена през 2005 година, Подаръци.БГ ООД e българска платформа за електронна търговия на подаръци и услуги. Чрез уникален подбор на оригинални подаръци и идеи за подарък, компанията успява бързо да достигне до своите клиенти, предлагайки персонализирани решения за всеки вкус, джоб и повод. 

1.2    Кампанията ще се проведе при условията, описани в настоящия правилник („Правилника“), които са задължителни за участие на всички лица. Организаторът запазва правото си да изменя този документ по време на Кампанията, но не и преди да информира потребителите публично за тези промени.

1.3     Организаторът има право да прекрати Кампанията по всяко време при възникване на особени или непредвидени обстоятелства или при други обективни причини, върху които Организаторът не може да влияе. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

1.4       С оглед да бъде публично достъпен, този документ е изготвен и е на разположение напълно безплатно за всяка заинтересована страна на сайта www.podaraci.bg.

 РАЗДЕЛ 2. ВРЕМЕВА РАМКА НА КАМПАНИЯТА 

2.1       Кампанията ще се проведе в периода от 21:21 ч. на 21.11.2019 г. до 23:23 ч. на 23.11.2019 г.

2.2       Организаторът  запазва правото да удължава периода на Кампанията. По наложителни и независещи от него причини Организаторът може и да прекратява предсрочно провеждането й. И в двата случая това се прави с публикуване на изменение на настоящия документ.

РАЗДЕЛ 3. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА 

3.1.   За да участват в Кампанията, участниците трябва:

1) да имат създаден потребителски акаунт на Podaraci.bg, 

*последният може да бъде създаден и по време на Кампанията

2) да добавят в Количката си за пазаруване желания продукт в периода от 21:21 ч. на 21.11.2019 г. до 23:23 ч. на 23.11.2019 г.

3) да извършат покупка на избрания продукт в периода от 21:21 ч. на 21.11.2019 г. до 23:23 ч. на 23.11.2019 г.

4) няма определена минимална стойност на закупения от участниците продукт

РАЗДЕЛ 4. НАГРАДА

4.1. Един от участниците ще има възможността да спечели промокод със стойност 50лв, който ще бъде изпратен на имейла му. 

4.3. Ваучерът ще бъде валиден и ще може да бъде използван за покупка на продукт/и от онлайн платформата на Podaraci.bg в периода от 26.11.2019 до 31.11.2019г.

4.4. Няма  заложени лимитации относно минималната или максималата сума на закупения продукт. В случай, че поръчката, към която победителят в Кампанията приложи ваучера, е на стойност по-ниска от стойността на ваучера, то той губи разликата. В случай, че стойността на поръчката, към която победителят приложи ваучера е по-висока от неговата стойност, то той следва да доплати разликата. 

РАЗДЕЛ 5. ТЕГЛЕНЕ НА ТОМБОЛАТА

5.1.Тегленето на победителя ще се проведе на 26.11.2019г. след разиграна ТОМБОЛА на случаен принцип. 

5.2. Тегленето ще се извърши на база на и-мейлите, с които участниците са се регистрирали в платформата на Podaraci.bg. 

5.3. Името на печелившият ще бъде оповестено в деня на тегленето на ТОМБОЛАТА в youtube видео в youtube канала на Podaraci.bg, в блог пост на сайта на платформата, както и на стената на Facebook страницата на Podaraci.bg.

 5.4. Печелившият ще бъде уведомен и ще получи ваучерът на електронната му поща, чрез която той е регистрирал акаунта си в платформата на Podaraci.bg    

РАЗДЕЛ 6. СПОРНИ ВЪПРОСИ

Всякакви спорни въпроси между Организатора и участниците в Кампанията ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие, но в случай че това не е възможно, те могат да бъдат отнесени до съда.

РАЗДЕЛ 7. ОТГОВОРНОСТ 

7.1       Организаторът не отговоря за каквито и да било вреди, причинени на участник в Кампанията или на трети лица при или във връзка с участие в Кампанията, освен ако е доказано, че са причинени при груба небрежност или умишлено от Организатора.

7.2       Организаторът не носи отговорност за действията на участниците в Кампанията и всеки участник отговаря лично за своите действия.

7.3       Организаторът не носи отговорност за невъзможност за осигуряване на участие в Кампанията в случаи на непреодолима сила, случайни събития, технически проблеми или други събития от извънреден характер.

7.4      Организаторът няма да носи никаква отговорност и няма да дължи каквито и да е обезщетения в случай, че печелившият в настоящата кампания не се възползва от ваучера си в срока или при условията, описани от Организатора, поради причини, които не са свързани с Организатора.

РАЗДЕЛ 8 ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

 Участникът, спечелил ваучера, следва да даде изричното си съгласие имената му да бъдат публикувани на Facebook страницата на Podaraci.bg. В случай, че участникът не е съгласен с това, той няма да получи ваучер или полученият ваучер ще бъде анулиран. Участникът следва да потвърди съгласието си като върне отговор на получения от Организатора и-мейл.