Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Как да допълним подаръка за сватба със съвършеното послание

Подаръците - най-сладкия начин да кажеш “Обичам те”, “Извинявай”, “Благодаря, че те има”, “Честит рожден ден”. Непрекъснато подаряваме подаръци на най-милите си същества - подарък за майка, подарък за татко, гадже, сестра по повод имен ден, рожден ден, юбилей, сватба, годишнина…

Но какво всъщност са подаръците без правилната опаковка и точното послание! Опаковката играе много важна роля за цялостното впечатление от подаръка, но черешката на тортата винаги е поздравителната картичка! Тя е тази, която персонализира подаръка и го прави още по-вълнуващ!

В магазина на Podaraci.bg предлагаме разнообразие от селектирани картички, подходящи за всяко събитие - Кръщене, годишнина, сватба, юбилей, имен ден, Коледа, 8 март, 14 февруари и др. Много от подаръците ни също имат опцията да бъдат персонализирани и гравирани с подаден от Вас текст, името на човека и датата на събитието. 

Една обмислена и сърцато надписана картичка докосва трайно душата и оставя ярка диря! Затова е изключително важно как ще успеете да изкомуникирате посланието си спрямо човека, повода и конкретната емоция. 

Но не Ви ли  се е случвало да стоите над празното поле на хартията и да се чудите как да го запълните, защото точно в момента не ви идва точната фраза или просто не сте настроени на тази вълна?

Факт е, че не всички имат дар словото да измислят речи, водят дебати и пишат прочувствени редове в поздравителните картички.

Ето защо ние сме помислили за това и в сайта ни. В секция Полезно и подсекция Текстове за картички  (в най-долната част на сайта  на Podaraci.bg), можете да се възползвате oт нашите идеи и готово оформени текстове за поздравления.

А в тази статия ще допълним арсенала от красиви думи и пожелания по повод Сватба и Годишнина.

Предложения за поздравителен текст за сватба:

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на един човек и като такава, предполага специално отношение към подаръка и оформлението на картичката за младоженците! Искате да бъдете оригинални и емоционални в посланието си? Ето нашите предложения:

Бъдете много щастливи и много влюбени. Пожелаваме Ви винаги да отгръщате всяка страница от Вашата приказка заедно и да обиколите този и поне още няколко само Ваши светове! Честит празник на любовта!

- - - - -

Желаем ви от сърце да съхраните пламъка на любовта толкова ярък и силен, какъвто е в днешния ден, за да съградите заедно един приказен свят за двама...трима...четирима, а защо не и петима..колкото повече толкова повече- както казва един симпатичен жълт мечок :) Рисувайте заедно цветни мечти и пребъдвайте един в друг! Горчиво!

- - - - -

“Най-голямото щастие в живота е да намериш човека, който носи усмивката на лицето ти, смисъла на дните ти и огъня в сърцето ти. А когато го откриеш, тогава е лесно, защото в очите му виждаш целия свят.” Вие вече сте открили голямото щастие! Поливайте го, наслаждавайте му се и го пазете за цял живот!

- - - - -

Честита сватба! Бъдете влюбени, вдъхновени и много щастливи! И не забравяйте: За Любовта не е нужен специален повод, тя е делнична, живее в нас всеки ден и никога не свършва!

- - - - - 

Човек така погрешно човек е наричан. Човек са двама човека, които се обичат! Защото любовта е две половинки на едно цяло! Допълвайте се и пребъдвайте един в друг! Честита сватба!

- - - - - 

Днес е първия ден от приключението, наречено семеен живот! Пожелаваме Ви да го извървите смело, с усмивка и рамо до рамо! Най-хубавото тепърва предстои!

Горчиво!

- - - - -

Ние е много повече от аз и ти! От днес сте семейство! Бъдете честити! Пожелаваме Ви от сърце много слънце, попътен вятър и безоблачни дни в океана на семейния живот!

- - - - -

Предложения за поздравителен текст за годишнина:

Годишнината е също толкова вълнуваща колкото и самата сватба! Колкото повече години са минали, толкова по-сладък е празника за една двойка, защото са устояли на трудностите и препятствията във времето и са доказали на целия свят, че любовта им е по-силна от всичко! Пожелайте на своите приятели, майка и татко, баба и дядо,  още дълги и щастливи години заедно! Поздравте ги по незабравим начин! Вижте нашите предложения за текст за годишнина: 

Истинската любов е тази, за която няма специални дни, защото тя е делнична. Живее в ежедневието и никога не свършва…! Желаем Ви безкраен празник!

- - - - -

"Не се споделя лесно любовта.

Тъгата също трудно се споделя.

Най–хубавото нещо на света?

Да бъдеш с друг в дъждовната неделя -

целувките си с него да делиш,

докато пролетта цъфти надменно,

в едно легло със него да заспиш,

уверен, че обичаш до последно. "

Честита годишнина, Семейство …………..!

- - - - -

Честита годишнина, Семейство! Бъдете здрави и все така влюбени! Нека искрата никога не угасва!

 - - - - -

Мили приятели, вие сте едно семейство с голямо С - пример за страст, обич, грижа, приятелство! Бъдете здрави и все така сплотени и щастливи! Честита годишнина!

 - - - - -

Честита годишнина! Нека любовта продължава да ви води към нови цветни светове през всички годишни времена!

 - - - - -

Честит празник, мило семейство! На тази дата преди ….година/и ни позволихте да споделим с вас един от най-специалните дни, а оттогава насам и още много съкровени мечти, желания и поводи. С пожелание добрите моменти да са винаги повече от лошите и да са споделени с най-любимите хора, защото споделеното щастие е двойно щастие! Обичаме Ви!

 - - - - -

Честита годишнина, мило Семейство! Да се обичате още повече, да се уважавате още повече, да се глезите още повече, да се гледате влюбено още повече, да споделяте всичко още по- заедно, да се смеете още повече!

- - - - -

Ако Вие сте кумовете можете да използвате следния текст:

Честита годишнина!

Обичайте се все така с пълни сърца и се раздавайте един за друг с пълни шепи! Рисувайте заедно цветни мечти и пребъдвайте един в друг! Ние с кума ще бъдем неотлъчно до вас, за да редим заедно пъзела на живота, да вдигаме още много щастливи наздравици и периодично да ви подсещаме колко много ви обичаме! Бъдете честити!

- - - - -

Бъдете честити и благословени! Нека любовта ви никога да не угасва! Бъдещето е пред вас и повярвайте то ще е прекрасно! Честита годишнина!

 - - - - -

Честита Годишнина!

Бъдете си все такива окрилени, вдъхновяващи околните, пръскайте време един за друг и създавайте все така, все прекрасни и по-прекрасни неща заедно!

- - - - -

Пазете винаги магията и пламъчето от този ден и ги удвоявайте, както само вие си знаете...! Честита годишнина!

- - - - -

Обичайте се, тъй както се обича

снежинка, разтопена от лъчи,

и както есенният дъжд съблича

листенцата на плачещи върби,

тъй както пролетният вятър с трепет

във шепите си гали цъфнал цвят,

а изгревите летни на небето

събуждат се от птичите ята.

Обичайте се по-лудо и от вино,

от поривите сбъднати пияни...!

Честита годишнина!

- - - - - 

"Така да ни отива есента.

И виното червено в хладно време.

По шумата от падащи листа

ще се разходим. Топло ще е с мене.

Ще се усмихваш. Аз ще бъда мил.

Ще ти оправя кичур. После шала.

Щастлив, че точно тебе съм открил.

Щастлива, че до мен си остаряла."

 - - - - -

Защото сте неповторими, защото сте пример за семейство, защото сте истински, защото сте обичащи! Честита годишнина!

 - - - - -

Честита годишнина! Да ви се случват всеки ден неповторими и незабравими преживявания, всеки ден да бъде ново предизвикателство, които вие да преодолявате с усмивка и с лекота! Щастието и любовта да е винаги с Вас - днес и завинаги!

 - - - - -

Нека и след 100 години този ден за вас пак да е празник! Нека Вашата приказка няма край! Честита годишнина!

- - - - -

За десерт сме Ви подготвили по едно авторско пожелание, създадено специално за статията ни, за да Ви помогне да бъдете оригинални и уникални в поздрава си за Вашите родители, леля и чичо, баба и дядо. Те го залсужават!

Пожелание за перлена сватба (30 г. брак ):

Бракът е приключение за което трябват двама ентусиасти с чисти сърца, чиста любов и чисти намерения. Любовта е перлата която блесва под черупката на брака, за да освети пътя по време на приключението! Честита перлена годишнина! 

Пожелание за рубинена сватба ( 40 г. брак )

Запазете любовта винаги така страстна, скъпа и огнена като цвета на рубина. Бъдете най-добри приятели и пишете всяка книга от красивия Ви роман заедно и с усмивка!

Честита рубинена годишнина!

Пожелание за златна сватба ( 50 г. брак )

Половин век звучи много, но споделен с правилния човек отлита като миг! Годините се нижат като малки мъниста от гривна, изпълнени с хармония, грижа и разбирателство, но също и с трудности, неволи и тъга. Но най-важното е, когато обръщайки се назад разбирате, че си е струвало повече от всичко...защото сте намерили истинската любов и сте съградили Ваш щастлив свят! Честита златна сватба, бабо и дядо! Обичаме ви!

Пожелание за диамантена сватба (60 г. брак) :

Божурите разтварят дъхав цвят.

Светът ни се побира в малка ваза.

И този наш миниатюрен свят

не знае страх,

тревога и омраза.

Там винаги ще бъде месец май,

а сивото – космически далечно…

Eдна любов с начало и без край.

Накратко казано:

любов до вечност.

Вашата любов е най-големия диамант, който имате! Шлифовайте го всеки ден, за да блести всеки повече, грижете се един за друг и бъдете благословени!

Честита диамантена годишнина!