Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Скорпионите - експлозия от магнетизъм и емоционалност

В периода на скорпионите, с удоволствие ще Ви дадем няколко интересни идеи за подарък, с които да зарадвате някой рожденик скорпион. Но за да сме спокойни, че ще бъдете достатъчно прецизни в избора си, първо нека се запознаем с някои особености в характера на скорпионите според зодияка.

Скорпионите - една ярка индивидуалност и борба на контрастите. Критични, дръзки и самоуверени, те притежават невероятна вътрешна сила и борбен дух. Представителите на тази зодия имат сложна, многопластова, трудна за разгадаване натура. Макар и болезнено откровени понякога, скорпионите са искрени и честни. Никога не биха Ви засипали с фалшиво ласкателство и комплименти освен ако наистина не чувстват и мислят по този начин. Когато се ядосат стават буреносни. Трудно забравят обиди и не пропускат повод да напомнят за тях. Манипулативни са. Имат хаплив език и проницателен поглед.

Представителите на тази зодия са лоялни към приятелите си и готови на саможертва. Скорпионът е изключително принципен, верен и предан в любовта, семейството и мечтите си. Упорито се бори за всеки успех и всеки покорен връх. Ревностно защитава всичко, което е негово. Винаги можете да разчитате на един скорпион да изпълни дадената от него дума.

Жената скорпион

Жената скорпион е самоуверена, интересна, дълбока и загадъчна, горда, стремителна, силна, покоряваща. Никога не е безпристрастна или безучастна. Винаги има мнение във всяка ситуация и твърдо отстоява позициите си. Чаровна, страстна, справедлива, противоречива - това е жената скорпион в пълния й блясък. Плаши мъжете с борбеността и решителността, която излъчва. Не случайно я смятат за опасна и фатална.

Какъв подарък би впечатлил една жена скорпион?

Медальон Аметист 4 AMETHYST

Aметистът е скъпоценен камък, който подхожда на зодията, а освен това е и много красив. Всяка жена скорпион би останала пленена от подобно бижу с аметист, тъй като те са естети с изострен вкус към красивото и елегантното. Най-много ще я впечатли фактът, че сте положили лично старание да изберете точно камък според зодията й.  Медальонът е с проба 925 и естествен камък.

11 вечни рози в цвят сьомга

Жените зодия скорпион обожават любовта. Те са толкова емоционални и страстни, че само един подобен букет от вечни рози в този огнен цвят би паснал прекрасно на индивидуалността им. Това е един магнетичен подарък за една магнетична жена. Ще остане наистина очарована от красотата на цветята, опаковани в елегантна бяла кутия. Кутията е на две нива и позволява да добавите изненада бонбони или нещо друго, което би направило празника още по-вълнуващ.

Подаръчна кашпа с вино, бонбони и мисли за щастието

Жените скорпион обичат вниманието и малките сладки изненади. Вино, любов, романтика и мисли за щастието, опаковани приятно в кашпа - какво по-успешно съчетание за подарък, който би усмихнал и най-претенциозната жена скорпион. Бъдете екстравагантен и различен в избора си. Това е печелившия ход към сърцето на такава жена!

Вечна звезда "Метеофория" с гравирана зодия

Един наистина специален подарък. Подарете парче истински метеорит, поставено върху плочка, гравирайте зодията и оставете своето лично послание. Прибавете и елегантната кутия за разкош и бъдете сигурен, че това е възможно най-гениалния и космически подарък, който някога сте правили. Подарявате символика и вечност!

Мъжът скорпион

Мъжът скорпион е магнетичен и обаятелен. Определено се радва на интерес от жените и лесно успява да им влезе под кожата им и да ги омае. Обича да флиртува, но е способен на дълбоки чувства, романтика и вярност. Зад привидното хладнокръвие и уравновесеност, мъжът скорпион крие огън и страсти, дълбок извор на изненади и непридвидимост. Емоционален, интелигентен, егоцентричен и харизматичен, това са само малка част от пъстрата палитра нюанси от душата на един мъж скорпион.

С какъв подарък бихте впечатлили един мъж скорпион?

Бронзова статуетка "Скорпион"

Един много класически подарък за мъж скорпион, който ще остане мил спомен за душата и дома. Статуетката е тематична, много оригинална, масивна, с красив дизайн и изработена от бронз и италиански мрамор.

Гравирана табакера

Това е един много стилен подарък за стилни мъже каквито са скорпионите. Табакерата за 20 цигари е изработена от синтетична кожа и метал. Върху металната плочка на лицевата част може да се гравира име или кратък текст, подаден от вас, което ще персонализира подаръка и ще го направи още по-уникален и специален за повода.

Метален паркер с позлатени елементи с гравиран Ваш текст

Мъжете скорпиони са силни, упорити, интелигентни и взискателни. Неслучайно много от тях имат отговорни професии или заемат важни мениджърски позиции и биха оценили високо един луксозен паркер като този. Тялото изработено изцяло от метал. с черно лаково покритие и позлатени елементи. Имате опция да гравирате корпуса на химикала с Ваш текст и да придадете на подаръка още по-голям колорит.

Кошница за мъж с Джак Даниелс, чаша и бонбони

Мъжете скорпиони харесват скъпите питиета и бохемските подаръци, които съчетават вкус и класа и създават атмосфера. Тази подаръчна кошница в луксозна опаковка е една много далновидна идея, с която да зашеметите един мъж скорпион. Възползвайте се!

Бутилка червено вино "Скорпион", 0.75 л

Един изключително оригинален начин да поднесете на един рожденик скорпион класно мерло с рубинен цвят и мек плодов вкус. Споделете го заедно. Наздраве!