Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Купете‌ ‌подарък‌ ‌сега,‌ ‌платете‌ ‌по-късно‌ ‌с‌ ‌NewPay‌

Октомври и ноември са изпъстрени с имени дни, а еуфорията покрай наближаващите коледни празници също трескаво започва да се усеща! За нас от Podaraci.bg е важно да знаем, че ще посрещнете предстоящите празници с усмивка и добро настроение. Подарете мечтаните подаръци на вашите близки, а ние освен разнообразни предложения в онлайн магазина, ще ви подарим и доза гъвкавост в процеса на тяхното плащане. 

Дори и да не разполагате с достатъчно средства да закупите подарък точно в този момент, не пропускайте да подарите емоция и усмивки за специалния ден на любимите същества!

Набелязали сте страхотен подаръчен комплект и въпреки, че в момента е на промоция, не можете да си позволите да го поръчате преди заплата? Вече няма да ви се налага повече да подминавате  горещи оферти!

Ако пък разполагате с достатъчно финанси, ето ви една прекрасна възможност да ги управлявате УМНО и да ги разпределяте ЛЕСНО. 

Как?

Представяме ви новата платежна услуга NewPay, с която вече можете да разплащате отсрочено и разсрочено своите подаръци в сайта на Podaraci.bg.

Какво е NewPay?

NewPay е алтернативен метод за плащане в онлайн магазини, които са интегрирани с него. Той  ви дава възможност за незабавно финансиране на покупката, като кандидатстването е еднократно, бързо и лесно. При одобрение получавате кредитен лимит, с който можете да разполагате, без да се налага да кандидатствате за финансиране при всяка следваща  покупка 

При редовно заплащане на покупките лимитът автоматично се увеличава.  

Като клиент на NewPay вие имате личен електронен профил, в който виждате всички текущи и минали покупки, плащате през виртуалния ПОС терминал, разполагате с всички електронно подписани договори и документи, както и получавате специални оферти от електронните магазини в партньорската мрежа.

Ще получавате също нотификации за предстоящи и минали плащания, като освен това можете да следите цялата информация във вашия личен профил.

За повече информация относно продукта посетете www.newpay.bg

С NewPay получавате предвидимост и гъвкавост при разплащанията си в обектите от партньорската мрежа, освен това управлявате и организирате финансите си умно!