Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бутилка с чешмичка

Арт.№ 0690134

Чудите се какво да подарите за юбилея на свой приятел? Имаме едно нетрадиционно и интересно предложение за Вас!

Подарете бутилка с чешмичка - полезно, оригинално и нещо, което остава за спомен. 

Подходящ подарък за годишнина, сватба, кумство!

Цена

59,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Бутилка с чешмичка - изберете ефектен и практичен подарък за съхранение на алкогол. Бутилката с чешмичка е оригинална и ще се хареса на всеки ценител на алкохола и аксесоарите за алкохол. Подарете на своя шеф, колега. най-добър приятел, кум за сватба, фирмен празник, юбилей, рожден ден. 

Размери:

21 см дължина

12 см широчина.

Вместимост на шишето 950 мл.

Вместимост на чашите - 50 мл.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.