Чуперщо се сребърно сърце Best Friend - Приятел | Podaraci.bg

Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чупещо се сребърно сърце Best Friend

Арт.№ 1150015

Чупещо се сребърно сърце с надпис Best Friend е бижу, което не излиза от мода. Вашата най-добра приятелка заслужава да ѝ подарите красиво колие с послание! Неслучайно сърцето се предлага с две верижки. Разчупете го на две и нека всяка от Вас носи своята половинка така, както носите приятелката си в своето сърце.

Цена

53,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Лесно и сигурно плащане
  • 100% истински продукт

Страхотен подарък за Вас и Вашата най-добра приятелка – чупещо се сребърно сърце с надпис Best Friend. Носете колието близо до сърцето си – там, където е Вашата най-добра приятелка. Както можете да се досетите, висулката пристига с две синджирчета – едно за Вас, едно за най-добрата Ви приятелка. Колието и верижките са поставени в красива кутийка за бижута от плюш. Най-хубавото е, че към подаръка има гравирана табелка и картичка, които се персонализират с Ваше лично пожелание към получателката на подаръка. Изберете изненада със сантиментална стойност!

Характеристики:

Грамаж: 1,3 г. Проба: 925
Комплектът включва 2 синджирчета.
Дължина на синджирчето: 22 см
Размери на кутията: 12 x 9 см
Размер на гравираната табелка: 7 х 2 см

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5 лв Цената до адрес на клиента е 7 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 8.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.