Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Етно подаръчен комплект за любителите на виното

Арт.№ 0331815

Етно подаръчен комплект за любителите на виното е подарък, който заразява с българския дух и фолклор, който лъха от него. Поднесете за специален повод на специален човек. Оригинално подаръчно решения за вашия брат, колега, шеф или бъдещ кум, кръстник. Бутилката е с уникален дизайн и може да се използва многократно за специалната селекиция вино от избата на вашия дядо. 

Цена

69,55 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Етно подаръчен комплект за любителите на виното е чудедна идея за подарък на кум, кръстник, баща, дядо и всеки ценител на виното, който обича практични подаръци. 

Бутилката е много оригинална и може да се използва многократно за специалната селекиция вина от избата на вашия дядо. 

Комплектът съдържа: 

Бутилка червено вино  0,75 л

Луксозен и практичен комплект за вино, събран в елегантна кутия /дърво/, затваряща се с метална закопчалка.
Комплектът от 4 части включва:
- тапа
- термометър
- ринг против стичане на капки по шишето
- тирбушон 3 в 1 /функционален тирбушон за изваждане на коркови тапи, комбиниран с ножче за фолио с назъбено острие и отварачка за метални капачки/
Размер на кутията  - 17 см. х 15 см. х 4 см.

Подаръчна кутия - Чанта /картон/.
Размер /без дръжките/ - 30 см. х 17,5 см. х 16,5 см.

Подаръчния комплект е опакован с целофан и панделка.

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.