Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Готварски комплект - подарък за Мама

Арт.№ 0430421

Готварски комплект с престилка и тефтер за рецепти е прекрасен подарък за Мама, особено ако тя обича да глези цялото семейство с вкусни специалитети. Прекрасна идея за подарък за Осми март, имен ден или рожден ден.

Цена

40,50 лв.

Добавете още

Добавете още:
  • Купа Супер мама
    + 4,40 лв.
  • Дървена картичка за Мама
    + 5,30 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви идеалния подарък за Мама - комплект, включващ престилка за готвене и тефтер за рецепти. Комплектите са сред най-предпочитаните подаръци за майка - те представляват готов вариант, който само чака да бъде подарен.

Бележникът е с 96 раирани листа и твърди гланцирани корици.
Размери: 21,5 см х 15 см х 1,5 см

Размер на престилката: 70 см х 56 см
Материал: текстил

Размер на комплекта: 28 см х 19,5 см х 5 см

Надписите на престилката и тефтера не могат да бъдат променяни по желание на клиента.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.