Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Карикатура с акварел, размер 25x32,5 см

Арт.№ 0550007

Карикатура с акварел, размер 25x32,5 см - поднесете един истински подарък на изкуството, който ще предизвика много настроение и смях за любим рожденик, именик, юбиляр. 

Устройте незабравима изненада на Вашите родители, приятели, брат, сестра, колега, гадже. Не забравяйте да оберете овациите и споделите усмивките накрая.

Моля, попълнете въпросника по-долу и ни го изпратете на info@podaraci.bg 

Цена

85,00 лв.

Брой лица

  • 1 лице
  • 2 лица

Персонализирай продукта:


Продукти за персонализация

Добавете рамка
  • Добавете рамка 25x32,5
    + 20,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 10 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Карикатура с акварел, размер 25x32,5 см - уникален и нестандартен подарък за Ваш приятел или колега. Предлагаме Ви цветна и нестандартна идея да подарите скъп спомен на скъп човек. Изберете един истински подарък на изкуството, който ще предизвика много настроение и смях за любим рожденик, именик, юбиляр.

Устройте незабравима изненада на Вашите родители, приятели, брат, сестра, колега, гадже. Не забравяйте да оберете овациите и споделите усмивките накрая!

Необходимо е да ни изпратите няколко снимки в електронен вариант, придружени от отговори на въпросника по-долу. Карикатурите са рисувани върху картон, а техниката на рисуване е смесена (използват се флумастри, аерограф и сухи пастели), като основно се използва акварел. 

Карикатурата е с размер 25х32.5 см и включва едно или повече лица (цената се определя от броя лица). Имате възможност да изберете и рамка към карикатурата, която се заплаща допълнително.

Срок за изработка: около 10 работни дни.

Моля, попълнете въпросника по-долу и ни го изпратете на info@podaraci.bg

ВЪПРОСНИК

1. Сюжет - каква е основната идея, дали фигурата ще е права или седнала, дали ще кара колело или автомобил, дали ще спортува, ще седи в ресторант, ще е на пътешествие и т.н.
2. Какво ще прави с ръцете си - някакъв жест или ще държи нещо. Може да е с вдигнат палец или ръка на кръста, или да държи чаша с коктейл, букет цветя, бира и т. н.
3. Как ще е облечен моделът - летни или зимни дрехи, официални, ежедневни, спортни или смесени (например с шорти и папийонка или с риза и плавници)
4. Какъв ще е фонът - плаж, море, гора, планина, космос и т.н.
5. Текст или мисъл в облаче - понякога се използва този прийом, като в кръгче или “облаче” може да се изобрази друга идея или някакъв текст. Например основната идея на шаржа може е как човек е на работа зад бюро и компютър, а облачето да представя неговите мисли - как той пие коктейл под някоя палма на самотен остров.

Време за доставка: 10 работни дни

Размер: 25x32,5 см

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.