Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колаж със звукова вълна за любимия човек

Арт.№ 0330731

Романтичен колаж с послание, снимка и звукова вълна, представяща 60 секунди от любима песен!

Това е обикновен колаж без копче. Звукът се възпроизвежда чрез QR код - специфичен баркод в квадратна форма, съставен от черни модули на бял фон. За да отвори линк към избраната песен в YouTube, потребителят трябва да има на мобилния си телефон приложение за сканиране на QR кодове.

Изготвяме до 3 варианта за одобрение от клиент. Всеки следващ вариант се заплаща по 10 лв.

Цена

39,60 лв.

Размер на колажа

  • А4
  • А3

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Романтичен колаж със звукова вълна и послание, към което може да се изпишат имена и дата. Едно оригинално решение за персонализиран подарък, с който да зарадвате своята половинка или Ваши близки. Изненадайте младоженците на тяхната сватба, поднесете на Вашите кумове, трогнете родителите Ви по случай годишнината им.

На колажа ще откриете QR код - когато го сканирате, ще чуете звуковото послание.

Колажът е рамкиран в PVC рамка размер А4 или А3 по избор. 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.