Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия за 2 бутилки вино

Арт.№ 0430083

Кутия за 2 бутилки вино - страхотен трик да облечете виното в елегантност от дърво. Изберете един нестандартен подарък за рожден ден на татко, колега, приятел, шеф  и всеки, който е ценител колекционер на вината.  

Подходящ подарък за юбилей, рожден ден, имен ден, сватба, годишнина 

Цена

34,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кутия за 2 бутилки вино-опаковката винаги е била от огромно значение за цялостната презентация на един подарък.

Изберете фин начин да поднесете виното на юбилей, годишнина, рожден ден, сватба, кръщене или всеки друг важен повод. 

Характеристики: 

Кутията във формата на куфарче е изработена от дърво, с метални елементи. Вътре има хартиен пълнеж. 

Размер на кутията: 36 см х 24 см х 10 см.
Забележка: Бутилките не са включени в цената.

Размер: 36 х 24 х 10 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.