Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Секс въртележка за игра с места

Арт.№ 0360002

Подарете нещо много предизвикателно и различно за Вашата половинка - секс въртележка за игра с места. 

Устройте една по-вълнуваща и сески вечер. 

В кутия ще откриете кръгло колело-диск, с различни пози и аксесоари за секс игра.

Завъртете секс стрелката (ръчичката) и следвайте инструкциите!

Подходящ еротичен подарък за мъже и жени за всякакъв повод!

Създайте атмосфера за Свети Валентин или годишнина, която ще се помни дълго след това!

Цена

5,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете на Вашата половинка една нестандартна покана за секс!

Поднесете нещо закачливо и много предизвикателно, което ще предизвиа много емоции за всяка двойка и ще направи вечерта запомняща се. 

На гърба на кутията можете да попълните към кого е отправена поканата, както и кой прави подаръка.

В кутия с размери 10x1,7x10,5 см ще откриете кръгло колело-диск, с различни места и уточнения за любовна игра.

Кръглото колело съдържа общо 12 разделения и е с диаметър 9,7 см.

Завъртете секс стрелката и следвайте инструкциите!

Подходящ еротичен подарък за мъже и жени за Свети Валентин, рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!

Диаметър: 9.7 см

Размер: 10 x 1.7 x 10.5 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.