Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон Цветни пожелания

Арт.№ 0420018

Медальон "Цветни пожелания" е страхотен подарък за всички дами, особено за тези, които носят имена на цветя.

Получавате монета с подарък обков. Благодарение на него тя се превръща в красиво бижу. 

Цена

57,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Медальон "Цветни пожелания" е прекрасен подарък за всички дами, носещи имена на цветя, и не само.  Медальонът символизира настъпването на пролетта. Отпред са изобразени цвете с пеперуди. Има надпис "Честит празник", както и пожелания за здраве, щастие и късмет. На гърба на медальона е изобразено дървото на живота и любовта. Има и пожелания за сила, живот, енергия, познание, величие и красота.

Медал "Цветни пожелания" е с подарък обков - благодарение на това се превръща в медальон. На опаковката е предвидено специално пространство, където да се изпише лично пожелание.

Медальон "Цветни пожелания" е особено подходящ подарък за Цветница. Тогава имен ден имат: Биляна, Божура, Виолета, Върбинка, Венета, Венцислав, Ванеса, Гергин(а), Гроздан(к)а, Далия, Дафина, Дилян(а), Делян(а), Детелин(а), Елица, Евелина, Жасмин(а), Здравка, Здравко, Зюмбюл(ка), Ива, Иглика, Калина, Калин, Карамфилка, Камелия, Латинка, Лили, Лила, Лилия, Лиляна, Люляна, Лора, Маргарита, Магнолия, Малина, Нева, Невен(а), Незабравка, Hана, Паулина, Ралица, Роза, Розалина, Роксана, Росен, Росица, Смилян(а), Сияна, Теменуга, Теменужка, Трендафил(ка), Цвета, Цветан(а), Цветанка, Цветелин(а), Цветомир(а), Цветослав(а), Цвятко, Цветин(а), Череша, Явор(а), Ягода, Ясен(а), Ясмина.

Технически характеристики:

Вид: Медальони
Метал: Мед с масивно златно и сребърно покритие
Проба: Златно покритие - 999.9/1000; Сребърно покритие 999/1000
Размер: 24 мм

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.