Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мъжки часовник от светло дърво

Арт.№ 0540011

Часовник от светло дърво - страхотен аксесоар за любимия мъж! Допълнете визията му с красив и стиелн аксесоар. Ръчно изработен и с атрактивен дизайн, часовникът ще се впише добре със всяка облекло. 

Поднесете практичен подарък, който всеки ден ще напомня за Вас. Изберете за Вашия баща, брат, съпруг, гадже, приятел или колега за специален повод. Не забравяйте, че мъжете също обичат стилните аксесоари. 

Цена

120,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви красив и различен подарък, с който да очаровате любим за сърцето Ви мъж - стилен часовник от светло дърво!

Изберете модерен и стилен дървен аксесоар за Вашия брат, баща, съпруг, гадже, приятел. Поднесете часовника за рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин, юбилей, Коледа. 

Характеристики:

Диаметър на корпуса: 44 мм

Дължина на верижка/каишка 16 см – 22 см

Материал: Естествено дърво

Тегло: около 50 гр.

Страхотен мъжки аксесоар

Забележка: Поради това, че продуктите са ръчна изработка, не могат да бъдат създадени два напълно идентични продукта . Възможни са минимални разлики между показаните на снимките и закупените продукти.

Материал: Дърво

Дължина: верижка/каишка 16 – 22 см

Диаметър: корпус 44 мм

Време за доставка: 5-7 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.