Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Очила за четене и гледане на телевизия Lazy Readers

Арт.№ 0330340

Очила за мързеливци - LAZY READERS! 

Звучи лежерно и мързеливо, нали? Всъщност това е страхотен подарък за хора, които обичат да четат по всяко време и всеки повод. 

Подарете нещо полезно и практично, което ще направи четенето още по-голямо удоволствие. Релаксирайте очите. 

Поглезете себе си или поднесете на своята половинка, приятелка, сестра, племенница за рожден ден, имен ден, дипломиране, нова работа, или просто така, защото ги обичате. Комбинирайте с книга. 

Любителите на книгите ще бъдат влюбени в подаръка си!

Цена

19,99 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Хитро решение за тези от нас, които обичаме да четем книги и да гледаме телевизия, но не можем да се наместим удобно на дивана.

Очила за мързеливци - LAZY READERS!

Край на болките в гърба - просто ги поставяте, лягате си удобно без да си напрягате очите и тялото!

Универсален размер.

Бърза доставка за цялата страна!

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.