Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон Звезда с истински метеорит

Арт.№ 0330484

Метеоритите падат на Земята през цялото време и са разпределени по цялата планета.

Звучи много мистично, нали? Не е вълнуващо да се намери парче от друга планета тук на Земята? А какво ще кажете за възможността да подарите един такъв уникален метеорит на любима за сърцето Ви дама?

Изберете парченце истински метеорит, оформен като звезда и поставен на кожена верижка с регулируема дължина - страхотен подарък за всеки мечтател!

Има възможност висулката да се персонализира с кратък гравиран текст по Ваше желание. 

Какво съдържа всеки анализ, който можете да добавите към своя пакет вижте ТУК!

Цена

75,00 лв.

Избор на вариант

 • с гравиране

Персонализирай продукта:


Добавете още

ЗВЕЗДНИ АНАЛИЗИ
 • Нумерологичен анализ на име - Няма наличност
  + 59,55 лв.
 • Нумерологичен анализ на дата на раждане - Няма наличност
  + 99,55 лв.
 • Лунен планер+ Астро анализ на вашата Луна - Няма наличност
  + 88,00 лв.
 • Астро анализ на натална карта - Няма наличност
  + 125,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Медальон Звезда с истински метеорит - изненадайте специална за Вас жена с истински специален подарък! 

Подарете елегантно бижу с кожена верижка и висулка от истински каменен метеорит, оформен като звезда  -  уникален подарък за майка, съпруга, приятелка или дъщеря!

Каменните метеорити съставляват приблизително 94% от наблюдаваните падания и се смята, че са материал от мантията и кората на астероидите. Няколко каменни метеорити се смята, че са от комети. Каменните метеорити съдържат приблизително 75-90% силикати (каменисти) минерали (най-вече оливин и пироксен) и 10-25% никел-желязна сплав и железен сулфид. В допълнение, повечето каменни метеорити съдържат различни количества на никел-желязна сплав. 

Забележка: Метеоритът е със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ.

Размери на метеорит звезда: 4x4 см.

Приблизителна дължина на кожената верижка: около 22 см.

Държачът, свързващ висулката и верижката, е изработен от сребро проба 925.

Медальонът пристига при Вас в торбичка от органза.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.