Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вечна звезда Метеофория

Арт.№ 0330106

Вечна звезда Метеофория - подарете нещо различно, неземно, космическо! Да, точно така - защо не изненадате любимата жена с един подарък от Вселената?

Подарете парче от истински метеорит, поставено върху плочка с лично послание. Можете да изберете метеорит оформен като кръг, звезда или сърце, върху който да се изпише името на празнуващия.

Поставен в красива кутия, подаръкът е елегантна и нестандартна идея, която да поднесете за специален повод на специален човек - юбилей, рожден ден, имен ден, годишнина. дипломиране, сватба, кръщение. 

Предизвикайте еуфория с вечна звезда Метеофория! 

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

190,00 лв.

Форма

  • Кръг
  • Сърце
  • Плочка

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Искате ли да изненадате своите близки с неземен подарък, който да остави незабравим спомен у тях? Предлагаме Ви парче от истински метеорит, поставено върху плочка с лично послание, в красива кутия. Можете да изберете метеорит оформен като кръг, звезда или сърце, върху който да се изпише името на празнуващия. Метеоритът пристига в красива кутия, налична в няколко различни цвята. Поставен е върху метална плочка. В горната и долната й част може да се изпише кратък текст по Ваш избор. Парчето метеорит е със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ. По този начин ще направите подаръка още по-специален.

 

Размери на метеорит кръг - 4 см

Размери на метеорит сърце - 4 x 4 см

Размери на метеорит звезда - 4 x 4 см

Размери на плочката - около 7 x 10 см

Размери на кутията - 8 x 12 см

 

Текстът на снимките е примерен.

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци:

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.