Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кошница Jack Daniels

Арт.№ 0330052

Представяме Ви стилна подаръчна кошница Jack Daniels, подходяща за подарък на мъж. Кажете "Наздраве" на своя шеф, колега, партньор или приятел, като го изненадата подобаващо с любимото уиски, гарнирано с перфектното мезе. 

Подарете за юбилей, рожден ден, имен ден, повишение, пенсиониране или друг личен празник. Бъдете сигурни, че няма да сгрешите в избора!

Забележка: При поръчка на 8 бр. или повече подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.

 

Цена

124,55 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кошница "Джак Даниелс" - една атрактивна идея за подарък, който всеки мъж би оценил!

Поднесете за рожден ден, юбилей, имен ден, пенсиониране или друг специален повод на своя баща, брат, съпруг, партньор, шеф, колега и на всеки мъж, който е почитател на "Джак" и оценява оригиналните подаръци!

В луксозна кошница, опакована в целофан и украсена с панделка, ще откриете:

- Бутилка "Джак Даниелс", 700 мл;
- Бонбопни Фереро Роше 4-ка 50 г
- Бонбони Рафаело 4-ка 40 г
- Бонбони Антон Берг микс 100 г
- Печен бадем Кронос 150 г в метална кутийка
 

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина във фирмата на служителите в офиса. Чудесен подарък за корпоративни партньори. 

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.