Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна щайга със сирена и вино Зодиак

Арт.№ 0330067

Подаръчна щайгичка със сирена и вино Зодиак - поднесете за всеки повод и блеснете с оригинален и вкусен подарък!

Защото всички обичат специалните подаръци, които носят наслада за душата и настроение за празник!

Изберете за рожден ден, имен ден, 8-ми март, годишнина за своята майка, сестра, гадже, колежка, приятелка и за всеки ценител на френските сирена и виното. 

Кажете "Наздраве" на любимия човек като го изненадате с романтична атмосфера и сладки емоции!

Цена

63,55 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна щайгичка със сирена и вино Зодиак - доверете се на едно изпитано готово решение за подарък, който ще впечатли и най-изтънчения вкус. 

Очаровайте любимия човек като му подарите класическа романтика с класно мерло и френски сирена. Ние ще опаковаме магията в симпатична шайгичка за разкош!

Страхотна изненада не само за Свети Валентин или годишнина, но и за всеки рожден ден, юбилей или друг специален празник 

В щайгичката са поставени:

- Бутилка вино "Зодиак".Бутилката е с мерло от Хърсово - червено сухо вино с рубинен цвят, атрактивен нос, с аромат на горски плодове. Класно вино с мек плодов вкус и продължителен послевкус. Вместимост: 0.75 л.

- Синьо сирене 100 г

- Сирене Камембер 125 г

- Сирене Бри 200 г

- Печено кашу 70 г

- Печен бадем 70 г

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.