Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчно куфарче за любителите на разтворимо кафе

Арт.№ 0330149

Подаръчно куфарче за любители на разтворимо кафе - един практичен подарък, поднесен по стилен начин. Комплектът включва бадемови бисквити, разтворимо кафе Davidoff, малки бонбони Raffaello, малки бонбони Lindor, малки бонбони Ferrero Rocher и положителни мисли. Продуктите са поставени в подаръчно куфарче. Подарете на любима дама  наслада за всички сетива! 

Цена

49,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчно куфарче, подходящо за всички любители на разтворимо кафе  - един оригинален и шарен подарък за сладките удоволствия от живота!

Гарнирайте черната ароматна наслада със селекция от класни бонбони и положителни мисли! Какъв по-хубав старт на деня? 

Изберете за своята сестра, приятелка, майка, гадже и всяка дама, която обича разтворимото кафе и шоколада!

Какво включва подаръчния комплект:

- Бадемови бисквити, 200 г
- Разтворимо кафе Davidoff, 100 г
- Бонбони Raffaello, 40 г
- Бонбони Lindor, 37 г
- Бонбони Ferrero Rocher, 50 г
- Положителни мисли

Куфарчето е изработено от картон, с метален механизъм за затваряне. 
Размери: 16x10x8 см.

Показаното на снимката куфарче е примерно. Няма възможност да се избере разцветка - изпраща се куфарче спрямо наличностите към момента.

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Интересни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.