Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчно куфарче за любители на чай

Арт.№ 0330150

Предлагаме на Вашето внимание подаръчен комплект, поставен в симпатично куфарче, с който да изненадате специална за Вас жена, за която пиенето на чай е ритуал.

Изненадайте своята майка, сестра, баба и приятелкa, които обожават да пият чай.

Подарете един практичен подарък по стилен начин. 

Цена

43,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Куфарче с изненади за всички дами, които обичат да пият чай.

Поднесете на своята майка, сестра, приятелка, колежка и всяка дама, която е любител на чая и обича да прекарва часова на релакс, с книга в ръка и любимата напитка. 

Усмихнете ги за рожден ден, имен ден, 8-ми март и направете пиенето на чай още по-приятна задача!

Какво включва комплектът за жени:

- Чай English Breakfast
- Коледна свещ
- Мъдри мисли
- Чаша за чай с цедка и капак
- Чашата е стъклена, с керамични цедка и капак.
- Размер на чашата: 11 см.

Внимание: Картинката на чашата може да се различава от показаната на снимката.
Куфарчето е изработено от картон, с метален механизъм за затваряне. 
Размери: 16x10x8 см.
Няма възможност да изберете дизайн за куфарчето. Изпраща се разцветка спрямо наличностите към момента на поръчване.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.