Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ролки за коса

Арт.№ 1430225

Поглезете се с мечтаните ролки и преобразете косата си по начин, по който винаги сте искали!

Грабнете един комплект и на Вашата най-добра приятелка! Подарете самочувствие за косата!

Подходяща изакачлива изненада за моминско парти. 

Цена

14,15 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Винаги сте си мечтали за красиви ролки - сега това може да се превърне в реалност, защото с ролки за коса  ще си направите къдрици без маша в домашни условия бързо и лесно!

Начин на употреба:

• Измийте косата

• Оформяйте косата при 60-70% влажност на зоната

;• Подсушете косата с кърпа и започнете да слагате ролките

• Изберете ролката според различните и форми и дължина за всеки кичур

• Увийте ролката спрямо посоката, която искате да бъде кичура

• По желание може да сложите някакъв стилизиращ продукт

• Когато сложите ролките, оставете за 15-20 мин.

• Махнете ролките и оформете косата.

Поставяне на ролката: вземете ролка и пъхнете в нея кукичката, която е към комплекта като оставите върхът и да се подава от ролката, за да може с него да захванете кичура и да го издърпате в ролката. След като го освободите от кукичката в ролката, тя автоматично се навива и по този начин навива и кичура.

Продължете така, ако желаете да навиете цялата си коса.

Комплектът съдържа:

• Меджик стик – 2 бр.

• малки ролки – 8 бр.

 16см. дълги и 2см. широки

големи ролки – 8 бр.

22см. дълги и 2см. широки

Забележка: :За много дълга коса са нужни 2 комплекта! 

Тегло: 0.12

Дължина: 21

Широчина: 15

Височина: 4

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.