Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Пясъчен часовник

Арт.№ 0690303

Изберете един различен подарък, с оригинален дизайн, който ще впечатли и най-придирчивия вкус. 

Със символиката си пясъчният часовник е особено подходящ за емоционални поводи като юбилей, дипломиране, сватба.

 

Цена

97,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Съществуват доказателства за използването на пясъчните часовници още през 12-ти-13-ти век. Те са били използвани в църкви, на кораби и при производството на различни материали. През 21-ви век губят практичността си почти изцяло и основната им функция е декоративна, в качеството им на сувенир. Пясъчният часовник може да се разглежда като нестандартна и оригинална вещ, която символизира способността ни да сме независими от времето, решавайки сами как да изградим живота си. Статуетката е изработена прецизно от полирезин с покритие от метал и с внимание към всеки детайл.

Размери на статуетката: 21 см х 7 см х 18 см

Време за доставка:

:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.