Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Забавна керамична чаша Приятен ден

Арт.№ 1430164

Усмихнете деня на своята колежка, приятелка, племенница с една страхотна закачлива чаша!

Подходящ порарък или допълнение към подарък за рожден ден, имен ден, 8 март или просто така, за да пожелаете "Хубав ден" по нестандартен начин!

Цена

28,19 лв.

Цвят

  • Черен
  • Бял

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Заложете на една весела и нестандартна чаша с надпис: “Have a nice day” и забавна изненада на дъното й. Чашата е изработена от качествена керамика, която има свойствата да задържа топлите напитки и обратно – да поддържа студените за по- дълго време. Характеристики на продукта:

 • Забавна керамична чаша с надпис;

 • Забавен надпис: “Have a nice day” и изненада на дъното;

 • Изработена от висококачествена керамика;

 • Чудесен избор за подарък на колега, приятел, роднина или близък;

 • Страхотно допълнение за офиса;

 • В стилна подаръчна кутия;

 Размери:

Височина – 9.5 см.

Ширина на гърлото – 7.5 см.

Размери на дръжката – 7.5 см х 3.5 см. 

Тегло: 0.35

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.