Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кошница Трастена с 3 вина

Арт.№ 0331252

Кошница "Трастена" - стилен подарък за истински ценители! Кошницата включва 3 бутилки вино, ядки, сирена и сладки изненади. Подходящ подарък за лекари, бизнес партньори, родители, семейни приятели. 

Цена

235,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

В подаръчната кошница ще откриете следните продукти:

1. Бутилка Трастена Малина и Мерло 750 мл
2. Трастена Малиново Розе 750 мл
3. Трастена вино от 100% био малини 750 мл
4. Сирене Камембер Select 125 г
5. Сирене Бри Select 125 г
6. Печено кашу "Кронос" 150 г в метална кутийка 
7. Печен бадем "Кронос" 150 г в метална кутийка 
8. Шоколад Линдт с лешници 300 г 
9. Бонбониера Lindt Swiss Luxury Selection 230 г 
10. Линдор стик 38 г - 2 бр.
11. Бонбони Линдт Милк червени - 8 бр.

Кошницата се опакова с целофан и панделка.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.