Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърен комплект Роза с обици и колие

Арт.№ 0330240

Сребърен комплект "Роза" с обици и колие - един красив подарък за дами със стил! Бижутата са с камъни цирконий. Нестандартният дизайн на колието и обиците ще ги превърне в любимо допълнение към дамската визия. Елеганти и гарбващи окото, те ще допълнят отлично един по-официален тоалет.

Червената роза не е включена в цената.

Цена

87,55 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Комплект "Роза" с обици и колие - стилен подарък за жени, които обичат да носят сребърни бижута. Комплектът е подходящ за всеки специален повод: Осми март, годишнина от сватба, рожден ден, юбилей. Подарете го на своята майка или съпруга. Обиците и колието са поставени в подаръчна кутийка. Има и картичка, на която може да се изпише Ваше кратко пожелание. 

Характеристики:
Медальон с камък цирконий 8,00 мм. Грамаж: 2,8 г. Проба: 925.
Обици с камъни цирконий 8,00 мм. Грамаж: 5,6 г. Проба: 925.
Дължина на синджирчето: 45-50см

Червената роза не е включена в цената.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.