Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърно кюлче с пожелание за здраве и късмет за Цветница

Арт.№ 0650001

Красивото сребърно кюлче е стойностен подарък, подходящ за всеки повод, и особено за Цветница. Флоралните мотиви по деликатен начин напомнят за празника. 

Една много креативна и цветна идея за рождениците и имениците около Цветница, а също за юбилей, годишнина, кръщене, сватба. 

Подарете скъп и много сантиментален спомен, превъплътени в 20 грамово кюлче с вдъхновен от пролетта дизайн. 

Цена

54,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кюлчето „Честит Празник“ е изработено от 20 грама сребро, проба 333/1000, във висше мат-гланцово качество. Изящният художествен мотив е въплъщение на пролетта – букет от нарциси, зюмбюли и теменужки. Композицията е завършена с върбови клонки. Прецизното дигитално оцветяване, нанесено по последни технологии, превръща художествения мотив в цветна феерия. На гърба има стилизирано цвете и благопожелания.

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.