Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вино Сърце, 500 мл

Арт.№ 4700012

Изненадайте любимия си човек с изящна бутилка във формата на сърце и се насладете заедно на червено вино мерло от Хърсово! Бутилката е от 500 мл, с надпис Love is.

Поднесете един нестандартен и изтънчен подарък на Вашата половинка, който ще  допринесе за приятната атмосфера в специален за Вас ден, като Свети Валентин или годишнина. 

Защото жените обичат вълнуващите изненади!

Подарете романтика и чувство! Изпъкнете с различен подарък и оберете овациите! Наздраве!

Цена

26,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изненадайте любимия си човек с изящна бутилка във формата на сърце и се насладете заедно на червено вино мерло от Хърсово!

Поръчайте сега за своята половинка за специален повод или просто за да ѝ покажете колко много държите на нея!

Подходящ подарък за Свети Валентин, 8 март, юбилей, годишнина.

Очаровайте всяка дама, която е ценител на виното и красивите неща. 


Характеристики:

Бутилката е с вместимост 500 мл и съдържа червено сухо вино с мек плодов вкус, Aлк. 12,5%.


 

Вместимост: 500 мл

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.