Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кашпа Spa and beauty

Арт.№ 0330253

Кашпа Spa and beauty е предназначена за дамите и има за цел да им напомни, че трябва по-честичко да крадат време за себе си. В бяла дантелена кашпа са поставени малък несесер за маникюр, тъмносин лак за нокти, маска за ръце и маска за крака.

Цена

42,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кашпа Spa and beauty е подарък, който ще накара дамите да отделят малко време само за себе си.

Комплектът включва: 

- Бяла метална кашпа, украсена със сатенена панделка

- Лак за нокти Noir - тъмносин цвят

Марка: Catrice
За интензивен цвят с едно нанасяне.

- Titania несесер за маникюр в бяло
Несесерът е изработен от еко кожа и включва: полираща пила, инструмент за изрязване на кожички, сапфирена пила за нокти, нокторезачка, ножичка за нокти, инструмент за избутване на кожички.
Марка: Intervion

- Маска за ръце с лайка 40 г
Маската е тип ръкавица.
Марка: IDC

Увеличава еластичността на кожата на ръцете.
Осигурява на кожата необходимите вещества.
Подобрява загрубялата кожа.

Начин на употреба:
Поставете ръцете си в ръкавиците.
Оставете маската да действа 10 - 30 минути.
Отстранете маската и масажирайте до пълното абсорбиране на продукта.
Измийте с вода.

- Маска за крака с лайка, тип чорап, 40 г
Марка: IDC

Подобрява загрубялата и суха кожа.
Предотвратява лошата миризма на краката.
 
Начин на употреба:
Поставете краката си в чорапите.
Оставете маската да действа 10 - 30 минути.
Отстранете маската и масажирайте до пълното абсорбиране на продукта.
Измийте с вода.

 


Лак за нокти Noir Noir, код 04
Маска за ръце - 3405
Маска за крака - 3406
Несесер за маникюр - 413107

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.